Fira jul under spaniens sol

AVRESA: resan genomförd     RESELÄNGD: 12 dygn     PRIS: 990 €

 

Fira jul nere i Spanien med sol, bad och värme. Du får 10 hela dagar nere i den livfulla staden Almuñécar vid Medelhavet. En riktigt genuin stad med en charmig gammal stadskärna, trevliga människor och bra atmosfär. Tryggt och utan stress flyter livet på ett charmigt spanskt vis.

Vi lovar trevlig vistelse vid Medelhavet i genuina Almuñécar. En riktig spansk pärla med spanska traditioner och behaglig prisnivå. Här möts vi av vänliga människor och bra atmosfär, livfulla marknader och smakfullt Vin och Tapas. Det finns trevliga besöksmål i staden. Ett sådant är Saluhallen där man säljer lokala råvaror som färska frukter och grönsaker, nyfångad fisk och bläckfisk, samt fint kött från djur som betat utomhus hela året. Utanför kan man köpa blommor och kryddor, hit måste man bara gå! Du skall förutom Avocado och Mango absolut prova på frukterna Chirimoya, Nispola eller Guayaba. Men det är även skönt att bara strosa runt på strandpromenaden, stanna till för lite Tapas, njuta i solen och umgås och spela Boule med resesällskapet. På julafton serveras en riklig julbuffé med traditionell Spansk julmat. Dansar runt granen gör vi på stranden. 

Almuñécar har ett perfekt läge vid den spanska medelhavskusten. Det finns gott om sevärdheter åt alla håll och är en mycket bra utgångspunkt för utflykter. Res med Göran kommer att erbjuda trevliga utflykter under er vistelse här nere.

 

Dag 1, torsdag 19.12

Vi flyger med Norwegian kl. 12.00 från Arlanda, terminal 5. Flygtiden är 4 timmar och 20 minuter och vi landar kl. 16.20. Transfer till hotellet tar ungefär 1 timme. Riklig middagsbuffé väntar vid ankomst till hotellet.

 

Dag 2 - 11

Se text för Spanska Solkusten, klicka här!

 

Dag 12, måndag 30.12

Frukostpaket på hotellet före avresan kl. 05.15 till Malagas flygplats.

Norwegian avgår kl. 08.00 med ankomst 12.20 till Arlanda.

Vidare transport till eftermiddagsbåten kl. 15.00 som vi åker hem med till Åland.

I priset ingår:

Transport Åland - Arlanda tur/retur

Flyg Arlanda - Malaga tur/retur
Logi i dubbelrum
12 frukost, 11 middagar, varav en med stort julbord inkl. måltidsdrycker
Transport Malaga - Almuñécar tur/retur
Stadspromenad
Reseledarens tjänster

 


I priset ingår inte:

Måltidsdrycker (ingår 24.12)
Reseförsäkring