Golf & Sparesa till Pärnu

AVRESA: resan genomförd      RESELÄNGD: 5,5 dagar      PRIS: 700 €

Upplev en trevlig SPA och Golfresa till Estland. Vi spelar på de fina Linksbanorna Pärnu Bay Golf Links och White Beach Golf. Vi bor på fina SPA Tervis hotell där vi kan njuta av välgörande behandlingar. I den stora badavdelningen med 25 meters basäng finns 5 olika typer av bastu och flera behagliga bubbelbad. Kom med och upplev en förmånlig resa med hög klass. 

Dag 1, onsdag

Klockan 01.00 natten mellan tisdag och onsdag avgår Tallink från Mariehamn. Våra väskor lastar vi i bussen som åker med färjan. Före ankomst till Tallinn äter vi frukostbuffé. Efter ankomst till Tallinn samlas vi i bussen för resa mot Pärnu som tar ca. 2 timmar. Efter ankomst till hotellet SPA Tervis äter vi lunch och installerar oss på våra rum.

Kl.14.00 har vi bokade utslagstider på fina Pärnu Bay Golf Links. Detta är en fantastisk bana som ligger vid Pärnu viken. Banan har par 72, ca. 6200 meter. Banan är ritad av Lasse Pekka Tilander och Micke Mc Shane som också ritat St.Andrews Links Castle Course. Här kommer vi att njuta. Efter avslutad runda transport till hotellet för middag och relax i hotellets fina SPA avdelning.

Dag 2, torsdag

Först frukost därefter avresa ca. 10 minuter till White Beach Golf som ligger vid stranden i Valgerand. Golfbanan White Beach Golf är en 18 håls bana med en yta på 84 hektar. Den har perfekta greens, breda fairways och totalt ca 19 hektar av vattenhinder. Denna Links bana passar perfekt för alla golfare. Alla gäster kan använda omklädningsrum, bastu, Pro Shop, bar och restaurang i det nya moderna klubbhuset. Eftermiddagen kan igen tillbringas i Hotellets SPA avdelning.

Dag 3, fredag

Frukost och middag på hotellet däremellan spel på fina Pärnu Bay Golf Links.

Dag 4, lördag

Idag spel igen på White Beach Golf. Frukost på hotellet, middag äter vi på en trevlig restaurang i centrum av Pärnu.

Dag 5, söndag

Idag kan vi i lugn och ro njuta av allt som hotellet har att erbjuda. Efter lunch kl. 13.00 avresa mot Tallinn. Vi hinner med en snabb shoppingtur i gamla stan i Tallinn. Tallink avgår kl. 18.00. Vi anländer till Mariehamn kl. 04.50 måndag morgon.

 

Resans pris:

700 € del i dubbelrum

I priset ingår: 

Bussresor till Pärnu och alla transporter till från Golfbanorna. 

Båtresor t/r Mariehamn – Tallinn, del i dubbelhytt. 

5 frukost, 2 lunch och 3 middag. 

4 hotellnätter på Tervis SPA hotel i dubbelrum med balkong. 

4 green fee avgifter i enlighet med programmet. 

Chaufförens tjänster.

20190608_151950.jpg
20190729_125354.jpg
20190406_143956.jpg