JULRESA GENOM EUROPA

​AVRESA: resan genomförd     RESELÄNGD: 15 dygn       PRIS: 1350 €

En annorlunda resa där vi åker minibuss genom Europa till spanska Costa Tropical och charmiga Almuñécar. Här kan du fira jul och/eller nyår i sol, bad och värme! Du stannar så länge du önskar och flyger sedan snabbt och bekvämt hem från Malaga direkt till Arlanda.

 

Dag 1 - Fredag 16.12

Åland – Lübeck/Hamburg

Med morgonbåten åker vi till Kapellskär och fortsätter söderut genom Sverige till Helsingborg. 20 minuters båtresa till Helsingör. 2 timmars resa genom Danmark till Rödby, därifrån 50 minuters båtresa till Puttgarden, varifrån vi har en kort resa till vårt hotell i Lübeck/Hamburg.

 

Dag 2 - Lördag 17.12

Lübeck/Hamburg – Paris

I dag kommer vi att uppleva lite av Tyskland, Holland och Belgien innan vi kör in i ett kvällsupplyst Paris vid 21-tiden. Under dagen besöker vi en julmarknad i Tyskland.

 

​Dag 3 - Söndag 18.12

Paris – Biarritz

Dagens resa går till att börja med mot Orléans och sedan längs slottens flod Loire. Vidare genom både Cognacs och Bordeauxs vinodlingar. Vid Atlantkusten och Biscayabukten övernattar vi i kända semesterorten Biarritz.

 

​Dag 4 - Måndag 19.12 ​

Biarritz – Madrid

Vi är snart i Spanien och hoppas vi möter värmen. Landskapet är vackert kuperat innan vi kör upp på Spanska höglandet och Madrid där vi övernattar. Madrid blir säkert en positiv överraskning.

 

​Dag 5 - Tisdag 20.12

Madrid – Almuñécar

Genom milsvida oliv-, frukt- och vinodlingar kommer vi slutligen ner till Medelhavet. På Costa Tropical ligger Almuñécar skyddat från kalla nordliga vindar av Sierra Nevadas mäktiga bergsmassiv. Här bor vi bra på 4-stjärniga hotellet Bahia Almuñécar.

 

Dag 6 - 14, 21 - 29.12 Onsdag - Torsdag

I Almuñécar på Costa Tropical vid Medelhavet

Se även resan till spanska solkusten för mer detaljerad information om orten och hotellet
 

Dag 15 - Fredag 30.12

Almuñécar - Åland

Vid 9-tiden åker vi till flygplatsen. Norwegian avgår 12.20 ankomst Arlanda 16.40 gemensam transport till kvällsbåten.
 

 

​I RESAN INGÅR

 

  • Transport Åland - Arlanda tur/retur

  • Övernattning på 3 och 4-stjärniga hotell med frukost och middag på resan genom Europa

  • I Almuñécar 10 nätter på 4-stjärniga hotell Bahia Almunecar med stor frukost och middagsbuffé varje dag (stort julbord med dryck 24.12)

  • Båtresa Åland – Sverige t/r

  • Flygresa Malaga - Arlanda med Norwegians direktflyg

  • Chaufförens/Reseledarens tjänster

 

Resan kan förlängas enligt önskemål eller med 5 dagar, hemresa 4.1 då transport från Arlanda ingår. Begär prisuppgifter.