RESOR

Jag erbjuder bland annat skid-, golf-, vandrings- och kulturresor i hela Europa. Mina favoritländer är Holland, England, Skottland samt alla tyskspråkiga och nordiska länder. Intresseförfrågningar skickar du enkelt och smidigt genom formuläret, så svarar jag så fort som möjligt. Om du tillhör en grupp med speciella önskemål så hör av dig, jag skräddarsyr gärna temaresor till andra resmål och lämnar offert!

SPANSKA SOLKUSTEN

VÄLJ DET PAKET SOM PASSAR DIG BÄST    PRIS: från 395 euro

 

Resor till Spanska solkusten, med avgångar varje vecka från december 2019 till mitten av april 2020. En härlig semester till gemytliga Almuñécar som erbjuder sina gäster tropisk växtlighet, långa ständer och inte minst, en spännande historia. Så oberoende om du är ute efter lata dagar i solen eller en aktiv semester med rikt utbud av aktiviteter och kultur är detta resmålet för dej.

RES NÄR DU VILL

Res när du vill är ett nytt, mycket prisvärt, koncept. Ni reser själv, när ni vill, men får ändå fördelarna med vad en erfaren researrangör kan erbjuda. Res med Göran har genom åren skaffat många goda kontakter och priser som är svårslagna. Bokningarna, flyg, hotell, rundturer med mera görs av Göran Sundqvist Travel Partner - så det enda du behöver göra är att resa iväg och njuta.

 

Resor till Spanien, Budapest och Pärnu.