Nyår i Almuñécar

AVRESA: resan genomförd      RESELÄNGD: 12 dygn     PRIS: 1155 €

 

 

Fira nyår nere i Spanien med sol, bad och värme. Du får 10 hela dagar nere i den livfulla staden Almuñécar vid Medelhavet. En riktigt genuin stad med en charmig gammal stadskärna, trevliga människor och bra atmosfär. Tryggt och utan stress flyter livet på ett charmigt spanskt vis.

Vi lovar trevlig vistelse vid Medelhavet i genuina Almuñécar. En riktig spansk pärla med spanska traditioner och behaglig prisnivå. Här möts vi av vänliga människor och bra atmosfär, livfulla marknader och smakfullt Vin och Tapas. Det finns trevliga besöksmål i staden. Ett sådant är Saluhallen där man säljer lokala råvaror som färska frukter och grönsaker, nyfångad fisk och bläckfisk, samt fint kött från djur som betat utomhus hela året. Utanför kan man köpa blommor och kryddor, hit måste man bara gå! Du skall förutom Avocado och Mango absolut prova på frukterna Chirimoya, Nispola eller Guayaba. Men det är även skönt att bara strosa runt på strandpromenaden, stanna till för lite Tapas, njuta i solen och umgås och spela Boule med resesällskapet.

 

På nyårsafton inkluderar resan nyårssupé med 6 rätter, dryck och fri bar/dans.

 

Almuñécar har ett perfekt läge vid den spanska Medelhavskusten. Det finns gott om sevärdheter åt alla håll och är en mycket bra utgångspunkt för utflykter. Res med Göran kommer att erbjuda många trevliga utflykter under er vistelse här nere.

 

Dag 1, lördag 29.12

Vi flyger med Norwegian kl. 11.45 från Arlanda, terminal 5. Flygtiden är 4 timmar och 20 minuter och vi landar kl. 16.05. Transfer till hotellet tar ungefär 1 timme. Riklig middagsbuffé väntar vid ankomst till hotellet.

 

Dag 2 - 11

Se text för Spanska Solkusten, klicka här!

 

Dag 12, onsdag 9.1

Frukost på hotellet före avresan kl. 09.00 till Malagas flygplats.

Norwegian avgår kl. 12.25 med ankomst 16.45 till Arlanda.

Vidare transport till kvällsbåten som för oss till Åland.

I priset ingår:

Transport Åland - Arlanda tur/retur
Flyg Arlanda - Malaga tur/retur
Logi i dubbelrum
12 frukost, 11 middagar, nyårsafton supé med 6 rätter, måltidsdrycker, fri bar och dans.
Transport Malaga - Almuñécar tur/retur
Stadspromenad
Reseledarens tjänster

 


I priset ingår inte:


Måltidsdrycker (förutom Nyårsafton)
Reseförsäkring