HÄLSO- & REKREATIONSRESA TILL PÄRNU

AVRESA: resan genomförd      RESELÄNGD: 5,5 dygn      PRIS: 625 €

Är ni en grupp på 8 personer eller fler? Begär offert så ordnar vi en egen resa till förmånliga priser.

Att mjuka upp, träna, slappna av och sköta om sin kropp kan göra underverk. 5 dagar av ren avslappning och njutning är någonting som alla behöver. Vistelsen formar du efter egna behov och önskemål - från njutningsbara massager till specifika rehabiliteringsbehandlingar. Dygnen fylls med behandlingar och bad, hälsosam mat och bekymmerslösa nätter. Detta sammantaget är en så otroligt väl fungerande kur mot vanligt vardagsslit och stress att man omöjligt kan förstå de positiva verkningarna till fullo utan att pröva själv. Perfekt resa även för barnfamiljer!

Dag 1


Klockan 01.00, natten mellan tisdag och onsdag avgår Tallink från Mariehamn.


Våra väskor lämnar vi i mini bussen som åker med på färjan. Före ankomsten till Tallinn äter vi frukostbuffé. Vid terminalen väntar vår lokalguide tillsammans med turistbussen som skall föra oss till Pärnu och Tervis. På vägen får vi guidning genom Estland och praktisk information om hotellet och vår vistelse där. Resan till Pärnu tar ungefär 2 timmar och framme är vi cirka klockan 13.00. Efter att vi ätit lunch och installerat oss på rummen går vi på en gemensam stadsvandring där vi blir rekommenderade olika lunchrestauranger och shopping. Innan middagen blir vi visade runt hotellet och dess olika byggnader. Det är också idag vi har vårt läkarbesök. Middag äter vi på hotellet 18.30.

 

Dag 2-4


Tervis SPA är unikt på grund av sin mångfald, här kan du forma din vistelse och dina behandlingar efter precis det du behöver. Här finns allt från ren skönhetsvård, njutningsbara behandlingar till rehabilitationsbehandling av professionell kvalité. På hotellet ingår det till och med ett läkarbesök där du tillsammans med läkaren formar just din vistelse enligt dina behov och önskemål. Flera läkare finns också med olika specialområden om det är något speciellt man vill ha hjälp med.  I resan ingår det 12 behandlingar och flera tilläggs behandlingar kan köpas till. Mellan dina behandlingar kan du njuta i hotellets badanläggning med simbassäng, bubbelpool, japanskt bad och 5 olika bastur. Du kan också gå ut på stan för att äta lunch eller lite shopping.

 

Halvpension ingår varje dag, på fredagen äter vi lunchen på hotellet och går ut och äter middag på en av de många trevliga restaurangerna. Vi kommer en dag att göra en rundtur i staden med goda möjligheter till shopping, pris 5€.

 

Dag 5


Vi hinner med frukost, lunch och några behandlingar innan bussen avgår vid 13.00 för att också hinna med en snabb shoppingtur i gamla stan i Tallinn. Tallink avgår 18.00 där vi äter middag. Vi anländer till Mariehamn klockan 05.00 på måndag morgon.

 

I priset ingår

Bussresa i helturistbuss

Båtresor t/r Mariehamn – Tallinn, del i dubbelhytt

5 frukost, 2 lunch och 3 middag

4 hotellnätter

12 behandlingar inkl. läkarkonsultation

Lokalguide, chaufförens tjänster

 

Tervis SPA hotel

Våra rum är i hus 3. Nyrenoverade Superior rum med dusch, WC, TV, telefon, minibar, värdeskåp, hårtork, morgonrock, tofflor och balkong.

Nyheter:

Nyrenoverat vatten- och bastucentrum, separata omklädningsrum. Nyrenoverad huvudingång. Nyrenoverad bufférestaurang. Nyöppnad a’La carte restaurang ’KUU’. Nyöppnad lobbybar vid huvudentrén. Superiorfukost med mousserande.