PROVA PÅ HÄLSORESA TILL PÄRNU

AVRESA: resan slutförd       RESELÄNGD: 4,5 dygn      PRIS: 465 €

Friskvård i ordets bästa och vidaste betydelse får du av en vistelse på badhotellet Tervis i Pärnu. Några dagars vistelse på SPA nu när hösten är som mörkast gör alla gott, du kommer att blir positivt överraskad hur mycket bättre man kan börja må – utan att själv veta om behovet! På badhotellet fylls dagsschemat med uppgifter som alla går ut på att mjuka upp, träna, slappna av och sköta om sin kropp. Förutom detta äter man regelbundet, sover långa bekymmerslösa nätter, promenerar mera än annars och går på dans eller program på kvällen. Detta sammantaget är en så otrolig väl fungerande kur mot vanligt vardagsslit och stress, att man omöjligt kan förstå de positiva verkningarna till fullo utan att pröva själv. Hur avslappnad man känner sig efter värmeomslaget eller massagen, hur fjäderlätt man vandrar efter vattengymnastiken. 
 

Dag 1. Söndag 25 november.
Vi reser med Tallink från Mariehamn kl. 01.00 natten mellan lördag och söndag. Övernattning i 2-bäddshytter. Före ankomst till Tallinn kl. 10.00 äter vi frukost i fartygets
matsal. Efter avklarade formaliteter samlas vi i bussen för resa till Pärnu. Resan tar ca. 2 timmar. Under bussresan berättar vår guide Lia om behandlingarna, hotellet och ger oss en fin introduktion till allt som väntar oss. Framme i Pärnu checkar in på hotellet och äter lunch. Därefter får vi de första behandlingarna av de som ingår i vårt paket. Middag vid 19.00-tiden.

Dag 2 - 3 måndag. Måndag & tisdag 26-27 november.
Frukost och middag båda dagarna. Förutom av behandlingar fylls dagarna och kvällarna med program så mycket som du själv väljer. Lilla staden Pärnu med stort utbud, Spa Tervis med eget kulturcentrum, där det bjuds underhållning varje kväll. Vi kommer också att göra en liten rundtur med buss i staden, kostar 5€ per person, samt åka till ett större köpcenter lite utanför Pärnu.

Exempel på tjänster som ingår under våra dagar på badhotellet:

Delmassage, vattenmassage, örtbad, tänjning, paraffinomslag, gymnastik i sal/bassäng, fysioterapi, vattengymnastik, med mera.
 

Exempel på tilläggstjänster:

Solarium, lymfmassage, zonterapi, helmassage, idrottsmassage, akupunktur, EKG, laserbehandling, blodsocker/kolesterolprov, elterapi, ögonläkare och mycket mera.
 

Pärnu är beläget vid Rigabukten och är till invånarantalet Estlands fjärde största stad samt den största kurorten. Pärnu nämndes första gången i skrift år 1154. Redan 1838 fick kurortsverksamheten sin början, då en badanstalt med havsvattenbad invigdes på den fd. strandkrogen  
 

Dag 4. Onsdag 28 november.
Dagen inleds med frukost och en behandling. Vi startar vid 12-tiden mot Tallinn. Vi får lite tid i Tallinn för shopping och marknadsbesök.

Tallink avgår kl.18.00  till Mariehamn dit vi anländer kl.05.00 på måndag morgon.

I priset ingår:
Bussresa i helturistbuss.
Båtresor tur/retur Mariehamn – Tallinn inklusive 2-bäddshytter (nedre bäddar)
3 nätter på Spa hotell Tervis.

9 behandlingar, 4 frukostar, 2 luncher och 3 middagar.
Lokalguide på rundturen. Chaufförens tjänster.
Enkelrumstillägg 3 nätter € 48, ej enkelhytt.