Res när du vill

Res när du vill är ett nytt, mycket prisvärt, koncept. Ni reser själv, när ni vill, men får ändå fördelarna med vad en erfaren researrangör kan erbjuda. Res med Göran har genom åren skaffat många goda kontakter och priser som är svårslagna. Bokningarna, flyg, hotell, rundturer med mera görs av Göran Sundqvist Travel Partner - så det enda du behöver göra är att resa iväg och njuta.

 

Ungern, Budapest

Budapest har mycket att erbjuda och väl värt ett besök. Res med Göran erbjuder central lägenhet med hög standard mitt i Budapest. Hit kan du resa när det passar dej, flyg, transfer och 3 timmars rundtur i Budapest med svenskspråkig guide ingår. Lämpligt antal resenärer är 4 – 6 personer.

 

Spanien, Almuñecar

Nu kan du resa när du vill till Spanien och det populära Almuñecar. Res med Göran bokar flygbiljetter, hotell, transfer till & från flygplatsen i Malaga till Hotellet. Lämpligt antal resenärer är 2 – 8 personer.

 

Estland, Pärnu

En Spa resa tillsammans med goda vänner gör gott för själen. Är ni en liten grupp på 6 – 8 personer kan ni fritt välja när ni vill åka på Spa resa till Estland. Res med Göran bokar båtbiljetter, hotell, behandlingar och sköter om transporten till & från Pärnu.